Apartamento en la playa

Interior design project in la Costa del Sol. Designed by Gerard Puxhe

The apartment has around 130m2 (including terrace) and is situated in a beach front road, with amazing views to the see, coast, Gibraltar and Africa. The client wanted a clean and functional space and to be able to enjoy the views fully. He also wanted a very modern look with balanced contrasts of colours.

The original layout had a wall between the living room and the kitchen and the TV spot was in the opposite wall. In order to accomplish his requirements, the layout was flipped so the sofa is facing the kitchen to gain more view angle to the see. The kitchen wall taken down and replaced by a dicroic coloured glass, the colours and tones of it change from different points of views. Thanks to this glass and the new sofa placement the user can enjoy the views in a cutting edge and unique space.

Apartamento en la playaadmin2
MENU
Gerard Puxhe – Diseñador – Diseño Interiores Londres Marbella


Gerard Puxhe Studio
London
+44 (0) 785 147 8833
contact@gerardpuxhe.com

Instagram Houzz UK Houzz ES